Etkinlikler

Çetmi Yaylası Kuzfındık Köyü Doğa Yürüyüşü 24 Temmuz 2022

24 Temmuz 2022 – Çetmi Yaylası Kuzfındık Köyü Doğa Yürüyüşü

Parkur Hakkında ;
Çetmi Yaylası Kuzfındık Köyü Yürüyüş Parkuru

Parkur Zorluk Derecesi: 3/6
Parkur Km: 16 km
Parkur Başlangıç İrtifa: 1512 m
En Yüksek İrtifa: 1760 m
En Alçak İrtifa: 1093 m
Parkur Bitiş İrtifası: 1098 m

LÜTFEN DİKKATLİ OKUYUNUZ!

Parkur Kısa Tanıtımı;

Buluşma yerimiz Aktaş Mahallesi Bolu Belediyesi Turizm ve Tanıtım Ofisi – Yeşil Konak (Grand Köroğlu Otel Yanı) önünden 24 Temmuz Pazar günü saat: 09.00’da hareket edilerek; Belediyemizin düzenlemiş olduğu Etkinliğine katılım sağlayacağız.

Reklam

Eski Seben yolu Çetmi Yaylası girişinde araçtan inilerek yürüyüş etkinliğimiz başlayacaktır. Etkinliğimizde 3 Yayla, 3 Gölet, Ardıç Tepe Yangın Gözetleme kulesi ve 1 Köy görerek Ormanlık alan içerisinde sürütme yollarından ilerleyerek gerçekleşecektir. Sırasıyla Güney batı istikametinde ilerleyerek Çetmi Yaylasına varılacaktır kısa bir molanın ardından batı istikametinde ilerleyerek Saccılar Yaylası, Kuzfındık Yaylası, Ardıç Tepe Yangın Gözetleme Kulesine gelinerek Kısa bir molaya mütakip Kuzey istikametinde Göl arası mevkii, Kuzfındık his göleti , Kuzfındık Köyü ve Köy çıkışına inilerek Köyüne inilerek etkinliğimiz sona erecektir. Otobüsümüzle dönüşe geçilecektir.

Yürüyüş İçin Uyarılar;

Yürüyüşümüze katılım sağlayabilmeniz için Trekking (Yürüyüş) ayakkabısı, tozluk, sağlık problemleri yaşanmaması için katılımcıların mevsim şartlarına göre yedek eşya (yağmurluk, giysi, ayakkabı vb.) ve en az 1 Lt içme suyu getirilmesi ve yiyecek içeceklerini yanlarında getirmeleri zorunludur.

Katılımcılar sıcak-soğuk yiyecek ve içeceklerini ( Termosla çay, kahve vb.) taşıyabilecekleri ağırlığa uygun şekilde getirebilirler. Etkinlik bölgelerinde yapılan kişisel harcamalar katılımcılar tarafından karşılanmaktadır.

Katılımcıların kayıt formu doldurulması mecburidir. Kayıt yaptırdığı halde çeşitli nedenlerden dolayı katılım sağlayamayacak olanlar en geç 1 gün önceden yetkili kişiye bilgi vermesi rica olunur. Kontenjan belirtilen sayı ile sınırlıdır. Kayıt formundaki mükerrer kayıtlar geçerli olmayacak ve mükerrer kayıtlar silinecektir. Kayıtlar tek kişi olarak geçerlidir. Tüm katılımcıların ayrı ayrı kayıt formunu doldurması gerekmektedir. Hava durumuna göre etkinliğimizde değişiklik yapma hakkımızı saklı tutarız.

Etkinlik Tarihi ; 24.07.2022
Etkinlik Saati ; 09.00
Dönüş Saati ; 17.00
Etkinlik Hareket Yeri ; Aktaş Mahallesi Grand Köroğlu Otel yanı Bolu Belediyesi Turizm ve Tanıtım Birimi (Yeşil Konak) (Konum : https://goo.gl/maps/Txhq2ZU7CeRZC6Re8 )
Etkinlik Adresi ; Eski Seben Yolu, Çetmi Yaylası / BOLU

Kayıt Linki ; “Doğayı Seviyorum” Yürüyüş Kayıt Formu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Engelleyici Algılandı

Desteğiniz bizim için önemli.